Home

Fietsen

 

 

Fietsen met Baja Bikes

Baja Bikes biedt de leukste fietstours in ruim 70 verschillende steden. Met Nederlandstalige gidsen die je met veel plezier rondleiden en je meenemen in het verhaal achter de stad. Bespaar tijd en haal het maximale uit je stedentrip! In 3 uur zie, hoor en ervaar je alles aan de hand van een local. Gesteld op vrijheid om je eigen route te kiezen en tempo te bepalen? De Tours met gids van Baja Bikes zijn toegankelijk, informatief en ontspannen. Lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids! Boek hier uw tour!


   

 

Fietstour in Barcelona

Met 400 kilometer aan fietspaden behoort Barcelona tot een van de grootste fietssteden van Europa. Fietsen in Barcelona is daarom dus ook veilig en heel erg leuk. Tijdens de 3 uur durende tour zie je verschillende highlights van Barcelona zoals de Sagrada Familia, Plaça Reial en het stadspark genaamd Ciuatadella. De tours worden altijd begeleid door een Nederlandstalige local die alles weet van het leven in en rondom Barcelona. De gids staat open om al je vragen te beantwoorden en zal je dan ook graag voorzien van diverse tips. Ook is er genoeg tijd om foto´s te maken. De tour is voor iedereen geschikt! Boek hier uw tour!
 

   


Fietstour in Palma de Mallorca

Kies voor de leukste manier van sightseeing tijdens één van onze tours in Palma de Mallorca. Wanneer je dit eiland bezoekt, wil je natuurlijk wat meer te weten komen over deze fantastische hoofdstad. Deze bestemming is terecht favoriet onder recreatiefietsers. Je vindt er alles wat je als fietser wenst: een prachtige omgeving, een heerlijk klimaat en een uitstekende infrastructuur. De stad zelf kent een bruisend centrum, kleine straatjes, pleintjes en tal van bezienswaardigheden. Met één van de tours in Palma de Mallorca zie je op een leuke en veilige manier zowel de highlights als de verborgen geheimen! Boek hier uw tour!

 

   Vakantiehuizen in Spanje

Meld je aan voor de nieuwsbrief!