Home

Reviews

 

 

Review AT-601. August 2017, Fam.  Van L., the Netherlands:
Het appartement in Tamariu is een heerlijke No-Nonsense locatie voorzien van alle gemakken.  Tamariu is een van de mooiste plekjes aan de Costa Brava. Van het appartement naar het strand, waar ook veel restaurants zijn, is het slechts een paar minuten lopen. Je hoeft er eigenlijk niet weg. Genieten dus. De ontvangst van Comfortvilla  was vriendelijk. Je kunt met je vragen goed bij hun terrecht. 


Review B-501. August 2017, Fam.  Van der P., the Netherlands:
Wij hebben het heerlijk gehad en het huis kende wij al dus was ook echt super. Echter en dat heb ik ook tegen Ana gezegd toen zij voor vertrek langs kwam; dat ik het raar vond dat wij geen schoon beddengoed na de eerste week hebben gekregen. 

Review DB-311. August 2017, Fam.  N., the Netherlands:
Het was een heerlijk huis met een fijn zwembad. De omgeving is prachtig, Begur is een leuk stadje. Er zijn heel veel baaitjes waar je kan zwemmen en snorkelen en lekker eten!
We werden ook vriendelijk ontvangen.

Review B-141. August 2017, Fam.  J., the Netherlands:
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Begur in een prachtig huis met een fantastisch uitzicht! Daarnaast zijn wij bij aankomst hartelijk ontvangen door Ana die ons de rest van de vakantie erg goed heeft geholpen met het oplossen van wat kleine probleempjes in/om het huis. Het is ons zeer goed bevallen en zullen dan ook bij onze volgende vakantie het aanbod bij Comfortvilla zeker bekijken!


Review DB-311. August 2017, Fam.  Van der M., the Netherlands:
Voor wat betreft de accommodatie etc. willen wij graag het volgende meegeven: De service was zonder meer prima: erg vriendelijk, hulpvaardig, snel en correct. Locatie zonder meer geweldig: fantastisch uitzicht. Het huis magnifiek, volledig uitgerust en voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarbij in eerste aanvang enkele zaken niet helemaal duidelijk of aanwezig waren: wijnkoelkast werkte niet, Nespresso apparaat werkte niet, maar er was nog een ander apparaat aanwezig dus verder geen probleem. Afstandsbediening airco was niet aanwezig: werd op onze vraag wel onmiddellijk aangeleverd. Onduidelijk was hoe het toegangshek werkte en de juiste sleutels waren niet direct aanwezig maar kregen we later bezorgt. De beloofde BBQ was aanwezig (geen gas weliswaar). 


Deze zaken hebben we kortgesloten en het werd onmiddellijk opgepakt en goed geregeld. Deze zijn dan ook meer te beschouwen als tip voor toekomstige verhuur. De door ons gevraagde tussenschoonmaak en lakenwissel is ook netjes uitgevoerd. Dus, al met al kijken wij met veel genoegen terug op een prima vakantie, waar ook de service van Comfortvilla aan heeft bijgedragen.

Review B-119. August 2017, Fam. S., the Netherlands:
We hebben genoten, een fantastisch huis en een hele leuke omgeving.

Review B-132.
 August 2017, Fam. A., Denmark (vertaald met Google Translate):
Geweldig huis met prachtig uitzicht ... nog beter dan de foto's. Zeer goed verzorgd voor de verhuur met een volledig functionerende keuken. Veel ruimte en erg gezellig. Ook goed zwembad. De plaats is perfect voor gezinnen en we overwegen heel erg om het volgende jaar voor een paar weken terug te komen.

Review B-721.
 August 2017, Fam. De C., Switzerland (vertaald met Google Translate):
Het huis is geweldig, we vonden het geweldig! Grote kamers, veel licht en ruimte. Stenen vloer is perfect. Keuken groot genoeg (alleen koffie lepels zijn er niet genoeg, de rest was top). Zwembad en terras fantastisch, ligstoelen ook. Het zou geweldig zijn geweest om een kleine lounge op het balkon op de eerste verdieping te hebben. Dan zou je in de avond buiten kunnen zitten en genieten van meer uitzicht op zee. Vanwege de heg in de tuin zie je nauwelijks de zee.

We zullen Comfortvilla zeker aan vrienden aanbevelen. Uw ondersteuning is uniek vanaf het eerste contact tot nu met uw mail. We waarderen dat!!! We zouden graag contact opnemen voor huishuur 2018.

Review B-221. August 2017, Fam. S., the Netherlands:
We hebben de afgelopen 2 weken weer een heerlijke vakantie gehad in B-221. Het gedeelde zwembad bleek uiteindelijk toch een prive zwembad, want de andere 4 huizen waren onbewoond, haha. De villa was prachtig, en van alle gemakken voorzien. Maar onze voorkeur gaat toch uit naar een villa met prive zwembad. En dankzij een grotere databundel in ons mobiel abonnement zijn we gelukkig niet meer afhankelijk van wifi. Graag boeken we direct weer voor volgend jaar!

Review B-114.
 July 2017, Fam. B., Belgium:
Service van de Nederlandse contactpersonen en de collega's in Begur, optimaal! Accommodatie perfect, goed onderhouden, kwalitatief gerief, erg goede boeken, alles top.


Review B-132. July 2017, Fam. G., the Netherlands:
We hebben geweldig genoten van ons verblijf in Begur. Enige nadelen waren de bereikbaarheid (auto nodig) alsook het gemeenschappelijke zwembad dat geen ligstoelen of andere accommodatie had. Verder absoluut geen klachten.


Review B-101. July 2017, Fam. K., the Netherlands:
We hebben weer een fantastische vakantie gehad! Het was voor het eerst dat we zo’n grote villa hebben gehuurd, maar we vonden het geweldig. Mooie ligging, heerlijk privé, goede inrichting. De service was zoals altijd heel goed. Altijd bereikbaar en bereid om te helpen. De tussentijdse schoonmaak was ook heerlijk luxe!


Review B-080. July 2017, Fam. J.C., France (vertaald met Google Translate):
Zeer mooie woning! We hebben niets in het huis gemist: rustig, heel mooi dorp, zeer mooie stranden in de buurt. We zullen graag terug komen!


Review B-101. July 2017, Fam. M., China (vertaald met Google Translate):
We hebben genoten van een heerlijk verblijf in Sa Riera. Het huis was prachtig ingericht, uitzonderlijk comfortabel en in een mooie omgeving. Ik zou dit huis absoluut aanraden als een plek om te verblijven. We hebben ervan genoten als een familie met twee kinderen en grootouders. Ik zou aanraden om een auto te huren om goed van het gebied te kunnen genieten. Een grote dank aan Comfortvilla voor een warm welkom, zorg voor ons en zorg ervoor dat we alles wisten wat we over de villa en het gebied moesten weten.


Review B-080. July 2017, Fam. B., Ireland (vertaald met Google Translate):
De villa was absoluut fantastisch. Veel ruimte voor het hele gezin, en een fantastisch terras om buiten van maaltijden te genieten van alle mooie, groene bomen. Het zwembad was briljant - groot genoeg om zelfs een paar baantjes te zwemmen. Al met al - perfect voor ons. Uw communicatie vooraf was altijd snel en behulpzaam, en het personeel ter plaatse  was erg aangenaam en meegaand. We waren onder de indruk van Ana, uw stagiaire, die alhoewel een jonge vrouw te allen tijde hoffelijk, bekwaam en professioneel was.


Review Vista Mar. June 2017, Fam. V., the Netherlands (vertaald met Google Translate):
Het huis was geweldig! Prachtige locatie en zeer veel ruimte. Zelfs te groot voor ons, haha. We hadden makkelijk in 1 deel van het huis gekund. We hebben er enorm van genoten. Lokale service en omgeving ook top.


Review B-525. June 2017, Fam. L., Germany (vertaald met Google Translate):
Het werkte met de terugreis allemaal heel goed. Hetzelfde kan ik zo zeggen over uw diensten. De behandeling met u en uw collega's ter plaatse is perfect en ongecompliceerd. Dus, hoe vakantie brokerage op het internet vandaag de dag zou moeten werken. Complimenten! Ik hoop van harte dat u deze standaard voor een lange tijd kunt handhaven. Huis en omgeving waren geweldig. Het ruime huis heeft ons met twee families genoeg ruimte voor privacy gegeven. Er was alles in noodzakelijke voldoende hoeveelheid / verscheidenheid beschikbaar. Het grote zwembad in combinatie met het uitzicht op zee was gewoon geweldig. We voelden ons zeer comfortabel.


Een paar kleine dingen die gedaan moeten worden. Het geschroefde badkamer raam, evenals de slecht lopende douche in ons gebied was enigszins verontrustend. Zo ook de blinds waren deels zeer moeilijk en deels defect, dat moet worden gerepareerd. Op dezelfde manier de tijd kromgetrokken deuren, die sleept over de grond of, zoals in het geval van de voordeur, erg moeilijk. De ingang van de binnenplaats kon niet worden bereikt met mijn, weliswaar niet kleine auto. Een opmerking die niet beschikbaar is op uw website? Al met al een heerlijke vakantie. Graag weer!

Review B-510. June 2017, Fam. O., the Netherlands:
Het eerste wat je ziet bij aankomst is het prachtige uitzicht over het lange strand en de zee. Maakt niet uit wanneer je kijkt het is 24 uur per dag een fantastisch uitzicht. De villa is superdeluxe en van alle gemakken voorzien tot vaatwasser en wasmachine toe. De sfeervolle inrichting geeft gelijk een huiselijk gevoel. Er is een gemeenschappelijke zwembad met groot terras. Elke ochtend beginnen met een ontbijtje op het knusse terras en met het indrukwekkende vergezicht is ultiem vakantiegevoel! De prachtige omgeving met zijn mooie natuur, de vele stranden en de meest mooie dorpjes maakt dit tot een topbestemming. Ondanks ons korte verblijf van 5 dagen zijn we diep onder de indruk geraakt van dit stukje Spanje! B-510 is een echte aanrader!!

 

Review B-108. May 2017, Fam. T., the Netherlands:
Het was een super vakantie, mooie woning, mooie omgeving, uit eten was overal super en wat een leuk stadje Begur. Comfortvilla was ook top. Doordat we laat aankwamen hadden ze de sleutel klaar gelegd. Huisje was alleen wat lastig te vinden in het donker. Terras lag heerlijk in de zon en lekker rustig. Prachtig huisje was het. Er was alleen geen internet, dat was wel jammer, maar ook lekker rustig;-) Voor de rest was het echt top!

 

Review B-125. May 2017, Fam. R., Belgium:
Net terug van een weekje leuke vakantie. Villa was netjes en volledig. Goede service en vlotte communicatie met jullie.

 

Review B-132. May 2017, Fam. K., France (vertaald met Google Translate):
Het appartement is erg mooi, prachtig uitzicht op de zee en de kust, comfortabel, goed uitgerust en goed gelegen om het beste van de Costa Brava te genieten. Wij raden het aan.


Review B-565.
 April 2017, Fam. B., the Netherlands:
Boven verwachting moet ik zeggen. Een werkelijk heerlijke plek en precies zoals we het wilde hebben. Uitzicht, prachtig… weer ook trouwens. Ik moet het Marian misschien nog even melden… Daar gaat ie…. Als we dat toch wat te zeuren willen hebben… en dat hebben we niet! De koelkast maakte een beetje lawaai. De blokjes in de vaatwasser lossen niet op.. we hebben ze dus maar los in het mandje gedaan… Wat een lijst! De omgeving…. Brrr prachtig / strandjes heerlijk / wandelen… tot in het oneindige.. Het huis…. Ik droom er nog van… Tenslotte is er maar een heel GROOT probleem: we moesten weer weg! Het voelde als: Het waren 2 leuke dagen…. En weg was de week… Volgend jaar Italië, of als je nog een andere plek hebt, ook leuk!!


Review B-525, October 2016. Fam. K., Germany (vertaald met Google Translate):

We hebben de villa met 6 personen gehuurd van 2016/09/17 tot 2016/01/10 uitgerust. De overhandiging van de villa op het terrein werd geregeld door Marijana perfect en gemakkelijk. Als we aankomen we waren blij met de locatie van ons vakantiehuis. Maar we waren overweldigd door het invoeren van de Villa van de standpunten die zich presenteerde vanaf het balkon, het dakterras en van het zwembad. Als gevolg van de grote kenmerken en de grootte van de villa konden we een perfecte en ontspannen vakantie te hebben. De nabijheid van het strand is onovertroffen. Er zijn weliswaar cosmetische reparaties, die kunnen worden gedaan. Hier Ongeveer kan men echter over het hoofd gemakkelijk te wijten aan de locatie en de voorzieningen. De zorg van Comfort Villa was uitstekend. Dus zodra het zwembad was vies slecht na zware regen en wind. Dit werd onmiddellijk gecorrigeerd door de informatie van ons Marijana. Net zo problematisch liep het vertrek formaliteiten. Concluderend kunnen we zeggen dat we hadden een geweldige vakantie daar en deze villa kan alleen maar aanraden.


Review B-801, September 2016, Fam. De L., the Netherlands:
Wij zijn zeer tevreden over de werking van Comfortvilla! Alles is vlekkeloos verlopen en we overwegen zeker om opnieuw met jullie organisatie op reis te gaan. Zowel het huis als de samenwerking waren in orde.

Review B-101, September 2016, Fam. D., UK (vertaald met Google Translate):
Mooie villa, uitstekende service van Comfortvilla, heel erg bedankt!


Review B-119, August 2016, Fam. D., France (vertaald met Google Translate):
Hallo, de villa was in overeenstemming met foto's geen verrassingen. Schoon goed onderhouden. Het enige kleine wat ik kon schuld is dat wanneer we aankwamen konden we het huis tot 19 uur niet te genieten, omdat de schoonmaakploeg nog niet had meegemaakt we tegen gedwongen werden om het huis te maken voor 10 uur de dag van vertrek. Anders zal ik uw site, zeer professioneel adviseren. Dankjewel

Review B-141, August 2016, Fam. H., France (vertaald met Google Translate):
We zijn verheugd om te huren. het huis is enorm wat fijn is als je een grote familie. (we waren 7). Het huis is zeer functioneel en zeer goed gelegen. garage met automatische deur is een plus.Tous dag konden we genieten van de zonsopgang vanuit onze kamer. Het huis wordt geconfronteerd met de zee, er was altijd een koud kunstje om ons te koelen (maar hebben geen koud). Het terras is zeer groot en stelt u in staat om te ontspannen op zonnebaden en lunch met gemak. De keuken komt uit op het terras en is compleet. Het zwembad is erg aardig ook. We hebben genoten van de professionaliteit Comfortvilla die gereageerd en ingegrepen in de dag na een klein probleem met het zwembad. De mogelijkheid om toegang te krijgen tot wandelpaden in 5 minuten. de keerzijde. Dit zijn de vele trappen naar de ingang van het huis, onmogelijk voor een persoon met beperkte mobiliteit te bereiken. Wij raden deze villa en het bedrijf zeer professioneel Comfortvilla verhuur.


Review AT-601, August 2016, Fam. Van L., the Netherlands:
Het was voor ons de tweede keer in AT-601 in Tamariu en dat geeft al aan dat we het een top locatie vinden in een appartement wat een prima prijs/kwaliteit verhouding heeft. De service is prima en zeer ongedwongen. Ook fijn dat er nu WIFI aanwezig is. We komen zeker terug.


Review B-112, August 2016, Fam. A., the Netherlands:
Alles is voortreffelijk verlopen. Jammer dat we maar 8 dagen konden deze zomer. Huis B-112 is ons prima bevallen: geweldige ligging, mooi uitzicht, fijn huis en zwembad. De ontvangst en service ter plaatse was ook allemaal prima. Voor ons was het echt vakantie vieren.


Review B-730, August 2016, Fam. S., the Netherlands:
We hebben een heerlijke week gehad. De ontvangst door jullie was goed. Vriendelijke ontvangst en fijn dat we begeleid werden naar het huis. Het huis vonden we heel comfortabel, goed onderhouden, meer dan voldoende inventaris van keukenspullen tot spellen en een goed bijgehouden tuin met een ruim zwembad, voldoende ligbedden en goede bbq.


Review B-725, August 2016, Fam. C., the Netherlands:
We hebben het (weer) enorm naar ons zin gehad in Begur. Het huis incl zwembad was uitstekend, Begur kenden we al en vinden we erg leuk, en de stranden van Begur / omgeving zijn ook uitstekend. Het enige probleem was dat we er maar een week waren. Ontvangst door de dames van Comfortvilla ter plekke was ook prima, vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker weer terug! 


Review B-801, July 2016, Fam. S., the Netherlands:
Wij hebben genoten. Een prettig huis in een mooie omgeving. We zijn al vaker in Begur en omstreken geweest en dat bevalt goed! 


Review AT-601, July 2016, Fam. Van R., the Netherlands:
We hebben een heel prettig verblijf gehad en vonden het een fijn appartement. De omgeving was ons al bekend en is fantastisch. 

Review B-111, July 2016, Fam. L., the Netherlands:
Wij hebben genoten, goede service, prachtig huis en geweldige omgeving - die we al kenden -


Review B-555, July 2016, Fam. S., the Netherlands:

Fijn vakantiehuis. Wij zaten er met twee gezinnen. 4 ouders en 7 kinderen. Moderne inrichting. Genoeg ligstoelen. Buiten bbq en bakplaat top! Heerlijk groot zwembad van 6x12 m. Alleen slaapkamers erg warm 's nachts. Grote supermarkt op 1,5 km en veel leuke strandjes in de omgeving. Omgeving ook ideaal voor racefietsers met ritjes naar Tossa de Mar langs oude kustweg en L'Escala, L'Estartit en Roses.


Review B-108 July 2016, Fam. De V., the Netherlands:
Wat een heerlijk huis! Weliswaar geen zeezicht, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een heerlijk vrij uitzicht over de boomgaard, bossen en heuvels. Je hebt echt een heel vrij gevoel hier. Doordat alles in één niveau is, leef je heerlijk van binnen naar buiten en viceversa. De service van Comfortvilla was weer perfect, zowel voor als tijdens onze vakantie.

Review B-136, July 2016, Fam. C., Denmark (vertaald met Google Translate):
We verbleven met 2 gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) in B-136 in Begur en we allemaal over eens, dat we een fantastische vakantie hebben gehad! Het huis was zelfs beter dan we verwacht van de foto's en perfect uitgerust (zelfs de kleine dingen zoals zout, peper, zeep etc.). Het huis is in perfecte staat, zodat u als gast willen natuurlijk alleen maar om zeer goede zorg van het huis te nemen. We hebben vooral genoten van het zwembad en de geschaduwd hoekje, waar de volwassenen een oogje op de kinderen in het zwembad kon houden. Als voor de service van Comfortvilla, zijn wij ook zeer, zeer tevreden! We ontmoetten alleen erg aardig, vriendelijk en zeer servicegericht mensen. We zijn van plan om weer terug te komen. Laat de eigenaren weten, dat wij hebben genoten van het huis enorm en dat hun verhuur bedrijf is in zeer goede handen bij Comfortvilla. Met vriendelijke groet namens 8 erg blij toeristen uit Denemarken.

  

Review B-118, July 2016, Fam. S., the Netherlands:
Wat is dit een fantastische woning geworden! We hebben er 4 weken met heel veel plezier onze vakantie in doorgebracht. De nieuwe  buitenmeubels zijn fantastisch, het uitzicht prachtig en alles was top geregeld. Dank jullie wel, Comfortvilla!

Review B-519, July 2016, Fam. de W., the Netherlands:
De Villa B-519 is ons zeer goed bevallen. De inrichting was zeer compleet en boven verwachting. Mooi terras, mooi groot zwembad. We hebben Begur, Tamariu, Llafranc en Caella de Palafrugell kort bezocht. Leuke plaatsjes. Ons favoriete strandje was Sa Riera. De service van Comfortvilla was uitstekend, zowel de ontvangst als de uitleg. Wij hadden wat problemen met de wifi en dit werd snel opgelost. Kortom, al met al een tevreden klant.


Review B-132, July 2016, Fam. G., UK (vertaald met Google Translate):
We hebben genoten van onze week vakantie in Begur / Sa Tuna (B-132). Het huisje was perfect voor onze familie: mooie keuken, mooi balkon, prachtig uitzicht en mooi zwembad. Je moet niet krimpen van een paar haarspeldbochten en een aantal swingende op en neer, maar je krijgt relatieve rust en een prachtig uitzicht in ruil.

Review B-301, July 2016, Fam. Van der G., the Netherlands:

Wij vonden de villa in alle opzichten prachtig, We hebben genoten. Omgeving Begur erg fraai. Dank voor jullie uitstekende service. Wij bedanken ook jullie collega dat zij op zondagavond meteen kwam toen er een gasfles verwisseld moest worden (wij hadden de sleutel van de garage niet waar deze in stond).


Review B-101, June 2016, Fam. H., the Netherlands:
We hebben een prima vakantie gehad met vooral in de tweede week goed weer. De villa is goed bevallen en was zeer compleet. De moderne inrichting viel zeer in de smaak. Het uitzicht vanaf het dakterras is prachtig, maar het kan er soms wel flink waaien. Enige minpunt aan de villa vond ik persoonlijk de vele regels en focus op de beveiliging van de eigenaars. We hebben eerder vakantie gevierd in de omgeving van Figueres en Sant Feliu, maar deze omgeving steekt daar met kop en schouders bovenuit. Een mooie combinatie van leuke kleine dorpjes, een afwisselend heuvellandschap en een ruige kustlijn. De service van Comfortvilla is prima. Alle vragen zijn vlot beantwoord en ter plaatse bleek het ook geen probleem te zijn dat we iets vroeger arriveerden dan afgesproken. 
Reply from the owner (vertaald met Google Translate):
. Geachte heer H., Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf in Villa B-101. Met betrekking tot de regels en voorschriften van de eigenaars, we vinden het jammer deze beledigd u. We schreven deze met twee dingen in gedachten. Ten eerste, de veiligheid is onze prioriteit. Wanneer u een woning hoog genoeg is om een spectaculair uitzicht te genieten, is er onvermijdelijk een veiligheidsprobleem. Al onze schermen, balustrades etc zijn ontworpen om alle gasten safe.Children houden kan uiteraard ook klimmers, en we raden ouders moeten het hele pand snel tour na aankomst. Voorts moeten ze in staat zijn om de poort die toegang geeft tot het zwembad vergrendelen. Wij kunnen u verzekeren dat we zijn net zo bezorgd om geen van onze gasten verwond hebben.

Review B-518, June 2016, Fam. K., the Netherlands:

Wat een super huis! We willen jullie heel hartelijk danken voor de uitstekende verzorging, zowel vooraf als tijdens ons verblijf in Begur. Het huis was keurig schoon en voldeed volledig aan de beschrijving op jullie website. Jullie mensen ter plaatse waren zeer vriendelijk en gaven ons nog wat leuke tips voor restaurantjes. We komen zeker terug, bedankt!


Review B-730, June 2016, Fam. R., UK (vertaald met Google Translate):
Echt mooie villa (Villa B-730), met inbegrip van de tuin en het zwembad. Zeer goed uitgerust. Dienst Comfort Villa voor en tijdens het verblijf was echt goed.


Review B-112, June 2016, Fam. V., the Netherlands: 
Mijn vriendin en ik hebben een geweldige vakantie gehad in het noorden van Spanje. Wij zijn zeer tevreden over het contact, de informatieverstrekking en service van Comfortvilla. Het huis B-112 voldeed aan al onze verwachtingen. De ontvangst in Begur was hartelijk en de begeleiding en informatievoorziening was zeer goed. Wij waren (blij) verrast dat de medewerkers Nederlanders zijn. Tijdens ons verblijf hebben wij nog een aanrijding gekregen (buiten onze schuld) en de medewerkers van Comfortvilla in Begur hebben ons zeer goed geholpen: alle lof! Wij gaan zeker terug naar de omgeving van Begur en zullen dan wederom een villa via Comfortvilla boeken.


Review B-525, May 2016, Fam. S., Germany (vertaald met Google Translate):
Hartelijk dank voor de perfecte organisatie van onze reis naar Begur. We hielden van deze villa met prachtig uitzicht, zwembad, tafeltennis en grote kamers en had echt een goede tijd daar.


Review B-501, September 2015, Fam. B., the Netherlands:
Wij hebben erg genoten van ons verblijf in B-501. De ontvangst en service van Comfortvilla was eerste klas, en we zullen zonder meer weer via u boeken als we terugkeren naar Begur / omgeving. De villa was keurig, comfortabel en schoon, helemaal niets op aan te merken.


Review B-301, August 2015, Fam. Van T., the Netherlands:
Onze twee weken in Begur, villa B-301 waren super. Wat een heerlijk huis. Van alle gemakken voorzien en door de inrichting voelde het helemaal niet als het "standaard" vakantiehuis.H ebben heerlijk geluierd met af en toe een plons in het zwembad (Tip: mss een buitendouche?) Heel blij met eigen zwembad, strandjes in omgeving mooi, maar akelig druk. Afstand naar Begur voor boodschappen, restaurants etc is prima. Omgeving prachtig, maar nog veel te weinig gezien deze vakantie. Wel 2x naar Barcelona, ook prima te doen qua afstand. Wat mij betreft een huis en omgeving om nog eens te boeken/bezoeken. 


Review B-801, August 2015, Fam. Van B., the Netherlands (vertaald met Google Translate):
Goede service, mooie villa kortom perfect!


Review B-518, August 2015, Fam. Van der L., the Netherlands:
Het huis en de omgeving waren fantastisch. Het hele gezin heeft het geweldig naar zijn zin gehad.De service van Comfortvilla was goed.


Review B-565, August 2015, Fam. C., France (vertaald met Google Translate):
We hadden een geweldig verblijf in Begur. De villa was geweldig, we waren zeer tevreden met de accommodatie (het perfect overeen met de beschrijving die we op de website hadden gezien) zeer goed uitgerust. De villa is zeer goed gelegen, prachtig uitzicht op zee, rustig. Comfortvilla is altijd mijn vragen beantwoord snel via e-mail, waren we ook erg blij met de Comfortvilla service.


Review B-518, August 2015, Fam. B., UK (vertaald met Google Translate):
We hadden allemaal een geweldige tijd weer in de villa B-518. Het is een zeer ontspannen omgeving met een prachtig uitzicht en vriendelijke sfeer. Het duiken dit jaar was nog spectaculairder!


Review B-111, July 2015, Fam. P., Sweden (vertaald met Google Translate):
Het was geweldig vakanties en mooie villa. Geen klachten van onze kant met een perfecte service van Comfortvilla vertegenwoordigers daar.


Review B-555, July 2015, Fam. M., Belgium: 
Het huis welke we huurden was van alle comfort voorzien. Mooie inrichting, zeer goed uitgeruste keuken en badkamers, mooi & groot zwembad, ….kortom een huis om aan te bevelen. Omgeving is zeer rustig, villa is ideaal gelegen, dorpjes en zee liggen op korte afstand van de woning. Mbt jullie service kan ik enkel positief zijn. Correcte opvolging en afhandeling.  Ook ter plaatse zijn we zeer goed geholpen geweest toen we met een wespenprobleem zaten. Indien we bij een volgende vakantie terug deze regio aandoen zullen we terug beroep doen op jullie diensten.


Review B-135, July 2015, Fam. B., the Netherlands:
We hebben het uitstekend naar onze zin gehad in Begur. Het huis lag op een mooie locatie, het zwembad was fantastisch. 


Review B-132, July 2015, Fam. K., the Netherlands:
We hebben genoten van de 2 weken in begur. Het huis was prima en het uitzicht geweldig

Review B-721, July 2015, Fam. H., the Netherlands:
Accommodatie vonden wij zeer goed en mooi. Een prachtig modern huis en schoon. Wat wij zeer fijn vonden was het overdekte terras met daarnaast het zwembad. We hebben inmiddels verschillende huizen met een zwembad gehuurd maar moet bekennen dat dit wat betreft grote en ligging gehele dag in de zon, toch één van de betere zwembaden was. Service van Comfortvilla ter plaatse was goed. We kregen een dag voor aankomst nog een berichtje dat we toch iets eerder in het huis konden, wat zeer gewaardeerd werd. 


Review B-101. July 2015, Fam. M., UK (vertaald met Google Translate):
Ik wil graag uw bedrijf te bedanken voor nuttig ons om onze eerste reis naar Spanje te genieten. We hadden een goede ervaring met alle transacties Ii gehad met uw bedrijf. De villa was zeer schoon en overtrof al onze verwachtingen. Kan ik ook zeggen hoe nuttig uw medewerkers op uw Begur kantoor was. Ze zijn een aanwinst voor uw bedrijf en waren zeer behulpzaam om mijn familie en nam de tijd om alles uit te leggen. Veel dank zijn we al onze terugkeer plannen.


Review B-520, June 2015, Fam. P., Finland (vertaald met Google Translate):
De villa was prachtig, en de mooiste was het geweldige uitzicht vanaf daar. Het uitzicht op zee was geweldig en we hebben ervan genoten van elk moment dat we er verbleven. We waren met een groep van 11 volwassenen en er was ruimte genoeg voor iedereen. De kamers waren vrij klein, maar de gemeenschappelijke ruimte, keuken, woonkamer en in het bijzonder de balkons en het zwembad waren mooi en we gebruikten hen veel. De eigenaar was zeer behulpzaam en hij gaf ons veel nuttige adviezen hoe u fe gebruiken. de oven (alle handleidingen waren in het Nederlands!). Ik kan deze villa aanbevelen voor een groep van meerdere personen. Als u slechts een paar of een klein gezin, zou het te groot zijn (je zou kunnen elkaars verloor er gemakkelijk).


Review B-801, June 2015, Fam. B., the Netherlands:
We hebben erg genoten van ons verblijf in woning B-801 in Begur. Het huis en jullie service was volledig naar onze wens. 


Review B-525, June 2015, Fam. B., Ireland (vertaald met Google Translate):
We hebben echt genoten van het huis en de service en we hadden een heerlijke vakantie.


Review B-221, June 2015, Fam. T., Germany (vertaald met Google Translate):
Onze vakantie was inderdaad een groot genoegen en we waren en zijn zeer tevreden over de service van de Comfort Villa, beschouwd alles. Het gebied rond Begur is fantastisch, het huis was ideaal voor onze doeleinden, we hebben allemaal genoten en zullen u graag plannen terug te keren tegen deze achtergrond met Comfort Villa en adviseren u verder!


Review B-119, June 2015, Fam. G., the Netherlands:
Wij hadden een heerlijke week, wat een fantastisch huis in een prachtige omgeving. En het weer (de hele week 30+ graden) hielp natuurlijk ook enorm:-) Dank voor de goede service en zeker weten tot een volgende keer!


Review B-221, May 2015, Fam. K., the Netherlands:
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. Sleutel overdracht etc. is prima gegaan,  huis was prachtig, netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. 


Review B-530, April 2015, Fam. C., Germany (vertaald met Google Translate):
Bij het huis, een woord genoeg: fantastisch !!!! Wat de meeste indruk op ons was de locatie, het terras en een fantastisch uitzicht op de zee. We waren meer dan tevreden. We vonden dat de foto's niet werden "boete". Integendeel, waren onze verwachtingen overtroffen!


Review B-801, October 2014, Fam. K., Germany (vertaald met Google Translate):
We waren erg blij met alles. Vriendelijk onthaal, vlotte lopen, comfortabele interieur van het huis, zeer rustig, zo laag seizoen, mooi terrein met een prachtig uitzicht op de zee - Olijf en granaatappel boom als toegift. Landschap, de stranden en de nabijgelegen steden zeer sexy en spannend, zelfs voor onze bijna volwassen kinderen.


Review B-501, September 2014, Fam. S., the Netherlands:
Wij hebben allemaal héél erg genoten van onze vakantie in Begur. Het huis (en ook de ligging natuurlijk)was prachtig, van alle gemakken voorzien. We voelden ons direct thuis. Ook de service van Comfortvilla was prima. Wij hopen nog een keer terug te komen in Begur (of omgeving).


Review B-530, August 2014, Fam H., the Netherlands:
We hebben een erg plezierige vakantie gehad in beide huizen. De organisatie en service van comfortvilla vinden we top. Het is plezierig dat je naar je huis wordt gereden en dat de check van het huis op vrijdag is. Voor ons werd geregeld dat wij linea recta van huis B-530 naar huis B-565 konden. Dat is echt service. Het fijne aan huis B-530 vonden we de inrichting, het balkon met het prachtige uitzicht en BBQ, de rustige en koele slaapkamers en het uitgebreide meubilair bij het zwembad. Dat voelt heel gastvrij. Parafrugell vonden we het leukste plaatsje om te bezoeken. Daar hebben we meerdere keren op het plein gegeten met de levendige muziek. We vonden het een erg mooie en authentieke streek, zonder hoogbouw etc.


Review B-565, August 2014, Fam. Z., France (vertaald met Google Translate):
We brachten een zeer aangenaam verblijf; het huis was prachtig gelegen en zeer comfortabel. Het personeel zeer gastvrij. Wij hebben al uw lichaam en dit huis.


Review B-101, August 2014, Fam. S., UK (vertaald met Google Translate):
We hadden een heerlijke vakantie met het gezin in de villa. Onze leeftijd varieerde van 65year tot 9mths en we hadden allemaal een geweldige tijd. De villa is prachtig ingericht en uitstekend uitgerust en de omgeving fantastisch met een prachtig uitzicht vanaf het balkon. De tuin en het zwembad waren prachtig en zeer rustig. We hopen terug te keren en hebben het reeds aanbevolen aan onze vrienden.


Review B-135, August 2014, Fam van de H., the Netherlands:
We hebben genoten van een heerlijke week in accommodatie B-135. Een heerlijk huis op een mooie stille plek met prachtig uitzicht.


Review B-525, August 2014, Fam. D., Germany (vertaald met Google Translate):
De omgeving is zeer aangenaam voor een vakantie. Rustig, goede winkels, restaurants en sportfaciliteiten (tennis, golf, watersporten etc). Het strand is schoon en mooi groot, dus je kunt altijd een goede plek met veel afstand tot andere mensen. De hit: de ligging van het huis is fantastisch, zeer ideaal. De grootte van de kamers en badkamers en keuken zijn zeer aangenaam en laat voldoende ruimte om te spreiden. De technische apparatuur (TV, DVD, Wii, wasmachine, droger) zijn ideaal als u wilt om de vakantie te gebruiken. Het pakket, met name de situatie rechtvaardigt de prijs. De service van het Comfort Villa zowel bij het boeken van reizen documenten en informatie is zeer goed. Gemakkelijk, juist, tijdig en goed georganiseerd. Ook op de site kleine defecten (gebroken doucheslang en afstandsbedieningen voor de poort) zijn snel gedaan. All the best.


Review B-565. August 2014, Fam. H., the Netherlands:
Huis B-565 vonden we fantastisch liggen. Deed ook een beetje Frans aan met de druivenstruiken aan de voet van de tuin. Geheel tegen onze verwachting in konden we vandaaruit gemakkelijk naar Tamariu lopen, wat een vrij gevoel gaf. De wandeling was ook echt leuk, dwars door het bos. Het huis is modern en comfortabel verbouwd, heel licht en voor 2 gezinnen uitermate geschikt. De tuin vonden we top en wel heel sfeervol. We hebben een erg plezierige vakantie gehad in beide huizen. De organisatie en service van comfortvilla vinden we top. Het is plezierig dat je naar je huis wordt gereden en dat de check van het huis op vrijdag is. Voor ons werd geregeld dat wij linea recta van huis B-530 naar huis B-565 konden. Dat is echt service. Parafrugell vonden we het leukste plaatsje om te bezoeken. Daar hebben we meerdere keren op het plein gegeten met de levendige muziek. We vonden het een erg mooie en authentieke streek, zonder hoogbouw etc.


Review B-501, July 2014, Fam. D., Belgium:
Wij vonden de service van Comfortvilla top (welkomstpakket, het naar de locatie begeleiden,....) alles was perfect geregeld. De woning met al zijn faciliteiten, ligging (uitzicht) en omgeving stonden ons volledig aan. Begur is bovendien een gezellig stadje.


Review AT-601, July 2014, Fam. de B., the Netherlands:
Het onderkomen zelf was prettig en het terras was ruim. Alles was binnen loopafstand, al was het behoorlijk steil. We hebben in  de loop der jaren in veel appartementen in Tamariu gezeten, dit behoort tot de gezelligste.


Review B-108, July 2014, Fam. De L., the Netherlands:
Wij vonden t super! Het was een heerlijk huis op een fijne plek. We hebben ons er ontzettend fijn gevoeld. Ook voor ons hondje was het een perfecte plek. Jullie service is prima, ook met het oog op alle voorbereidingen, papieren, informatie etc. Ik kreeg gelijk antwoorden op vragen, dat was ook fijn.  Begur is een gezellig, mooi plaatsje. We hebben alle baaitjes en kleine dorpjes in de buurt bekeken. Erg mooi allemaal. Kortom: we hebben genoten! En we zullen in de toekomst zeker nog eens bij jullie boeken.


Review B-101, July 2014, Fam. G., France (vertaald met Google Translate):
We hebben genoten van ons verblijf in de villa B 101, want het was goed gelegen, volledig uitgeruste keuken en zeer functionele kant - net in Begur voor 3 jaar en daarom waarderen de site en Golf- Mariam heeft altijd snel gereageerd zo mogelijk onze verzoeken met vriendelijkheid.


Review B-501, July 2014, Fam. R., the Netherlands:
Wij hebben een bijzonder prettig verblijf ervaren in villa B-501 in Begur! De ontvangst op het kantoor van comfortvilla verliep vlot en prettig, direct reed Tess ons voor naar de woning.  Het huis is gelegen tegen de heuvels tussen  het strand van Pals en SaRiera in. Het heeft een fenomenaal mooi uitzicht.  We hebben zeer veel vertoefd op het boven terras om van dit uitzicht te kunnen genieten. Hier woei ook steeds een afkoelend windje. Het lager gelegen zwembad bood veel zwemplezier voor de kinderen en lag lekker beschut met veel schaduwplekken. Ook de barbecue op het boventerras heeft veel lekkere gerechten (zoals geroosterde hele vis) voortgebracht. Het strand van Pals is op loop afstand, wel 10 minuutjes steil naar beneden! De inrichting van het huis voldeed aan alle verwachtingen, zeer complete inventaris van de keuken met een gezellige en  persoonlijke sfeer qua uitstraling. Als we 1 kleine opmerking over het huis moeten maken dan is het enige inkijk van de buren rechts naast het huis vanaf hun hoger gelegen terras. Een stukje ophoging van de schutting zou voor (nog) meer privacy kunnen zorgen wellicht. Wij zouden heel graag nog een keer terug komen in dit huis. De service van Comfortvilla was prettig en correct.

Review P-401, July 2014, Fam. Van U., the Netherlands:

We hebben in uw accommodatie een geweldige maar vooral van een rustige vakantie mogen genieten. Locatie ligt namelijk zoals u weet in een rustig gebied geen herrie, geen hoorbaar verkeer etc. Perfect zwembad, een mooi terras en tuin om vele zon en leesuren in door te brengen, daarbij is het huis zeer compleet. Omgeving was ons bekend, strand en winkels in de nabije omgeving. Evenals leuke stadcentra `s op een uurtje rijden. Onze ontvangst bij uw kantoor was aller vriendelijkst, service zoals het hoort. Ook bij ons vertrek alle medewerking omdat we op onze vertrek dag vroeg weg wilde. Kinderbedje is absoluut geen issue. Zeker zullen wij in de toekomst weer gebruik maken van uw organisatie als we weer eens een dergelijke accommodatie willen huren.


Review B-525, June 2014, Fam. W., the Netherlands:
Vakantie is ons goed bevallen en het was opvallend hoe schoon en netjes het huis was.  Minpuntje was echter dat, door de wind van de dag vóór onze aankomst, het terras en de meubels buiten vies waren. Al met al hebben wij een prima vakantie gehad!


Review B-530, June 2014, Fam. N., the Netherlands:
Het huis was meer dan prima. Meer dan compleet ingericht en prima bedden. Eigenaars gaven je echt het gevoel om thuis te komen, want alles was goed aanwezig (kaarsjes, stoelen, bedden, speelgoed (voor in het zwembad). Een huis waar we de volgende keer zeker terugkomen. Enige kleine opmerking daarbij is dat het dan wel goed weer moet zijn. Want vroeg in het voorjaar of laat in het najaar kan de woonkamer wat klein zijn met zes personen.


Review B-080, August 2013. Fam. C., France (vertaald met Google Translate):
We hadden een geweldige vakantie in Begur. Sommige lijnen op de Villa: De villa is goed gelegen ten opzichte van de afstand van het strand (10 minuten lopen), en het milieu is super rustig. De tuin is prachtig, er zijn vele zeer hoge bomen dus het zwembad is in de schaduw deel van de dag. (Schade, jammer). Jammer ook dat er 'geen apart toilet. Indien de woning is zeer goed uitgerust in de keuken accessoires, binnen en buiten meubilair. We houden hoek van de Costa Brava en we zullen zeker weer terug komen.


Review B-530, August 2013, Fam. S., UK (vertaald met Google Translate): 
We hadden een geweldige tijd en genoten van de villa zou dus heel blij om aan te bevelen zijn. In feite zijn we al aan het denken vooruit naar volgend jaar en misschien ofwel dezelfde of een groter als onze partij grootte is groter.


Review B-114, August 2013, Fam. D. the Netherlands: 
ons verblijf was uitstekend in Begur. Huis B-114 was voor ons zeer geschikt, je kan lopend naar de supermarkt én naar de stad s'avonds. De vrijstaande ligging van het huis, in alle rust was zeer plezierig. Het huis op zich is heel aangenaam en er ontbreekt aan niets. Begur is voor ons een goede bestemming omdat wij de natuur, de diverse baaien en de kleinschaligheid erg waarderen. Daarnaast is het centrum erg leuk en vooral kwalitatief qua aanbod restaurants en winkels. Wij huren al meerdere jaren huizen, vooral in Frankrijk, maar jullie service is echt heel goed en geeft ook vertrouwen. Het blijft toch een risico als men huurt en daar kan ik over meespreken. Ik moet zeggen dat mede door jullie service,  ook het vertrouwen in het aanbod groot is. Je kan er vanuit gaan dat jullie een goede selectie hebben gemaakt.


Review B-108, August 2013, Fam. G., Belgium: 
We hebben een fijne vakantie gehad in Begur, de villa was mooi en rustig gelegen, dicht bij de supermarkt waar alles te verkrijgen was. Villa is zeker aan te raden en comfortabel. Ook over de lokale service zijn we zeer tevreden. We komen zeker nog eens naar Begur en dan waarschijnlijk terug met Comfortvilla.
 

Review B-080, August 2013, Fam. P., France (vertaald met Google Translate): 
We brachten een geweldige week in Begur, thuis en in het bijzonder de tuin waren heerlijk!

Review B-510, August 2013, Fam. K., the Netherlands:

Het was helemaal perfect!


Review B-111, August 2013, Fam. H., France (vertaald met Google Translate):
"Zeer goede organisatie van het agentschap. Goed onderhouden huis, met een prachtig uitzicht op de mer.Nous hadden een geweldige vakantie"


Review P-401, July 2013, Fam. De V., the Netherlands:
We hebben genoten van het huis en de omgeving. Een ideale uitalsbasis om de vele strandjes en stadjes te verkennen. Huisje was top, niks op aan te merken.


Review B-520, July 2013, Fam. J., the Netherlands:
We zijn uitermate tevreden over beide accommodaties (B-132 en B-520) en de afhandeling door het boekingskantoor zowel in Nederland als Spanje. De omgeving is schitterend en het toerisme nog net niet te overheersend druk.


Review B-530, July 2013, Fam. P., the Netherlands:
We hebben een fijne week gehad in het huis. Vooral de ligging op de berg met volop zeezicht , het zwembad en het dakterras bevielen ons erg goed. De service was ook prima. 

 

Review P-450, July 2013, Fam. C., the Netherlands:
We kijken met grote tevredenheid teurg op onze vakantie. "Ons" huis P-450 in Pals was perfect, van alle gemakken voorzien en een heerlijk zwembad! We komen zeker nog een keer terug!


Review B-501, July 2013, Fam. Van de P.. the Netherlands:
Het huis was super en een geweldig uitzicht.


Review B-101, July 2013, Fam. de R., the Netherlands:
Wij vinden dit een geweldig huis, met een prachtige tuin in een mooie omgeving. Wij genieten van Begur, Llafranc, Calella, Palafrugell en allerlei baaitjes. Het voelt voor ons allen als thuiskomen. Wat onze plannen zijn voor volgend jaar, weten we nog niet, maar het is wel zeker dat ooit weer in dit huis terug willen komen. De service van Comfortvilla is uitstekend. Heerlijk dit jaar de tussentijdse schoonmaak! Dank voor alle service en graag tot een volgende keer.

Review B-501, July 2013, Fam. Van E., the Netherlands:
Een schitterende vakantie. Een schitterend huis met alles erop en eraan. Een heerlijk zwembad en prachtig uitzicht en qua verkeer lekker rustig. Een schitterende locatie. (Begur en omgeving). Prachtig weer …. Al met al een geweldige vakantie en wij kunnen het iedereen aanraden om dit huis te boeken. Betreffende Comfortvilla - Villa Expert BV: professioneel en goed geregeld!


Review B-118, July 2013, Fam. Van G., Belgium: 
Bij deze willen wij u nogmaals bedanken voor de supervakantie die wij mede dankzij jullie beleefd hebben. Prachtige streek, prachtig weer en een schitterende villa B-118. Alles perfect in orde, zalig gewoon. We hebben echt genoten !!


Review B-221, July 2013, Fam. C., the Netherlands:
De accommodatie was echt top. Zeer rustig gelegen en altijd een koele bries. Heerlijke tuin en een heerlijk zwembad. De omgeving was erg mooi alleen een beetje druk in het hoogseizoen. Verder was alles naar wens. Prima service verder.


Review P-450, July 2013, Fam. K., the Netherlands:
Het huis was fantastisch. Heerlijk zwembad en het uitzicht op de Medes eilanden was wonderschoon. Echt een aanrader. 


Review B-221, July 2013, Fam. M., France (vertaald met Google Translate):
We waren erg blij met ons verblijf in de villa van Begur B221. Ze is erg mooi. We werden verwelkomd door het personeel van het agentschap, vriendelijk en beschikbaar.


Review B-119, June 2013, Fam. D., the Netherlands:
Alles is naar wens verlopen en wij (+ onze hond) hebben het super gehad. Wat een fantastisch huis, van alle gemakken voorzien en als het er niet was dan werd het heel snel opgelost. Ook de omgeving en het uitzicht waren geweldig, gezellig tussen de Spaanse families. 


Review P-450, June 2013, Fam. G., the Netherlands: 
Was top! Perfect huisje. Service van Comfortvilla was perfect. Zowel door jou vanuit Nederland als op locatie door Marjan en de stagiaire. Zeker een aanrader om via jullie en huisje te boeken. 


Review P-401, June 2013, Fam. Van K., the Netherlands:
Over ons verblijf in villa P-401 kan ik kort zijn: Het was een vakantie zoals een vakantie hoort te zijn. Chapeau!


Review B-701, June 2013, Fam. S., the Netherlands (vertaald met Google Translate):
Mijn vrouw en ik waren allebei erg blij met onze villa en genoten van ons verblijf - binnen en buiten was perfect voor ons en we zijn zeker overwegen het boeken van dezelfde eigenschap zodra we de kans om weg te komen op vakantie weer te krijgen. We waren ook erg blij met de professionaliteit van Comfortvilla die voor het goed functioneren van onze vakantie toegevoegd en we zouden graag uw bedrijf aanraden aan onze vrienden en gebruik maken van uw diensten weer.


Review B-501, June 2013, Fam. D., Roosendaal, the Netherlands:
De vakantie was top. Meer dan complimenten voor Comfort Villa. Perfecte ontvangst. Prachtige omgeving en een villa waar jezelf zou willen wonen. Perfect onderhouden en alles voor handen. Wij komen zeker nog een keer terug bij Comfort Villa en ik raad het ieder aan die op vakantie wil naar Spanje.


Review B-116, June 2013, Fam. Van D., the Netherlands:
Het was wederom weer erg prettig verblijf. Zeer fijn huis in een rustige omgeving. Begur e.o. kennen wij inmiddels goed en het blijft een favoriet plekje voor ons (gezin met jonge kinderen). Goed eten, mooie baaitjes en prima kunnen duiken. De ontvangst en service van Comfortvilla was ook nu weer zeer goed. Enthousiaste en vriendelijke mensen.

Review B-132, June 2013, Fam. K., Finland (vertaald met Google Translate):
We hebben echt genoten van onze tijd in Begur! Appartement B-132 was geweldig, het was precies wat we verwacht hadden en nog veel meer. Ik kan eerlijk zeggen dat alleen maar goede dingen over Comfortvilla. Dank u voor het goede en vriendelijke service!

Review B-111, June 2013, Fam. K., Belgium (vertaald met Google Translate):
Onze vakantie was echt leuk! Zoals gewoonlijk was het huis was wat we verwacht hadden, alles wat we konden eventuele noodzaak was er! Dienst Comfortvilla was ook zoals wij die kennen :)! Hoop te kunnen om een vakantie volgend jaar weer te boeken met Comfortvilla! Thx voor de goede service!

Review Fon-101, May 2013, Fam. De G., the Netherlands:
Ons verblijf in Fonteta was zeer geslaagd. Wij hebben van 12 heerlijke dagen genoten. De woning is prachtig, zeer stijlvol en heerlijk ruim. Dit in combinatie met een enorm rustige ligging, wandelpaden die direct bij de poort beginnen, een prachtig uitzicht en in ons geval ook nog eens heerlijk weer heeft het plaatje compleet gemaakt. Het enige wat wij in de woning hebben gemist is een oven? Een lekkere ovenschotel maken of in de ochtend een warm broodje is dan niet mogelijk. Geen groot probleem maar een klein verbeterpuntje voor betreffende woning. Ook de service, bereikbaarheid en flexibiliteit vanuit Comforvilla is uitstekend! De woningen die jullie bieden zijn duidelijk onderscheidend van de andere aanbieders en dit begint al met de kwaliteit van de website.


Review B-530, May 2013, Fam. D., the Netherlands: 
Wij vonden het huis super. Wat een fantastisch uitzicht. Huis was Europees modern. Niet die standaard Spaanse meubelen/inrichting die altijd wat oud overkomt. Wij hebben een hele leuke week gehad. Omgeving konden we al. Dit was één van de redenen waarom wij hier naar toegingen.


Review B-101. May 2013, Fam. S., Australia (vertaald met Google Translate): 
We hadden al deze villa twee jaar voordat dus we wisten wat te verwachten was. Was net zo goed de tweede keer. We houden van Begur en deze prachtige villa. De villa zelf is zeer ruim en koel met een mooie vloeiende feel to it. Zeer goed ingericht en zeer comfortabel en aantrekkelijk ingericht. Het balkon is geweldig met een fantastisch uitzicht op de zee en ontbijten op het balkon werd een dagelijks ritueel. We gingen met onze dochter en haar man en twee jonge kleinkinderen, en het balkon was veilig voor de kinderen en dus konden we allemaal gebruiken. Zwembad en tuin zijn heerlijk en zeer privé als het eigendom niet over het hoofd gezien. De locatie is uitstekend. Het is in een rustige cul-de-sac dus geen verkeerslawaai maar ligt dicht bij de supermarkt en de belangrijkste township. Begur heeft de mooiste kleine baaien en stranden om te zwemmen en spatten en lunchen, en de stad zelf is zo aantrekkelijk - autovrij! - En veel kleine cafés en bars en andere winkels, en zeer levendig plein. Zeker aan te raden.

Review B-111, September 2012, Fam. Van D., Alphen a/d Rijn, the Netherlands:
Het huisje was perfect. Het zat in dezelfde straat waar wij eerder zijn geweest. De omgeving blijft prachtig. Ik duik graag en kan dat prima combineren. De service van Comfortvilla was zoals wij dat al kenden, erg goed. Wij hadden één vraag voor jullie hostess Marian en dat heeft ze super opgepakt.

Review Fon-101, August 2012, Fam. A., Naarden, the Netherlands:

Wat een geweldige plek en wat een heerlijke woning! We vonden het nog mooier dan op de foto's. Zoals in de beschrijving al stond, is de woning 'in the middle of nowhere', precies wat we zochten. Maar de bakker is gewoon op korte afstand, dus zo afgelegen is het ook weer niet. Fantastisch, wat een plek. Complimenten voor de eigenaar en dank voor de goede service van Comfortvilla.


Review B-501, August 2012, Fam. D., France (vertaald met Google Translate):
We hadden een geweldige vakantie in Begur! De villa was zeer comfortabel, schoon, goed uitgerust, het beddengoed was excellentevotre welkom was vriendelijk en pro (en de jonge vrouw die werkt met u ook geweldig) behoorlijk agréablebref gebied en we waren erg blij.


Review B-525, August 2012, Fam. Van T., Belgium:
Eigenlijk hebben we niets aan bemerken alles was super.


Review P-401, August 2012, Fam. A., Nieuwerkerk, the Netherlands:
Wij hebben het heerlijk gehad,het huis was prima en sfeervol ingericht en de locatie was perfect. Jullie medewerkster was alleraardigst en behulpzaam,we hadden nog wel een paar weken willen blijven!


Review B-111, August 2012, Fam. van B., Haarlem, the Netherlands:
Zoals wij op het evaluatie-formulier reeds aan hebben gegeven, waren wij heel erg blij met de accommodatie en de service van Comfortvilla. Huis was heerlijk ruim, fijne tuin en prima zwembad. Welkomst-overlevingspakket ook heel aardig. Communicatie met comfortvilla ter plekke was optimaal. De ketel van het huis deed het niet, maar was de volgende ochtend direct gemaakt.


Review AP-301, August 2012, Fam. Van L., the Netherlands:
Het was wederom top wat ons betreft volgend jaar weer.


Review B-501, August 2012, Fam. S., Abcoude, the Netherlands:
We hebben een heerlijke vakantie gehad in de villa B-501! Alles was uitstekend verzorgd: de informatie vooraf, de aankomst, de uitleg bij de woning en uiteraard de villa zelf. De woning was schoon, tuin en zwembad goed onderhouden, kortom: geen negatieve punt te bedenken. Het schitterende uitzicht en de prachtige omgeving deden de rest. We kunnen er weer tegen en komen graag terug!


Review B-560, July 2012, Fam. M., Belgium: 

De hele procedure startende van de reservatie via de website (met veel details) tot nu verliep bijzonder vlot. De kwaliteit van de accommodatie was zeer goed, zoals verwacht.


Review P-401, July 2012, Fam. B., the Netherlands:
Wij zijn over alle aspecten tevreden! Accommodatie: goed, verzorgd, fietsen aanwezig prettig. Omgeving: mooi. Service: Was prima. We hadden niet echt vragen. 


Review B-119, July 2012, Fam. L., the Netherlands:
Wij hebben een heel plezierige vakantie gehad in accommodatie B-119. Wij kennen Begur en omgeving vrij goed en komen er graag. De vele mogelijkheden van strand(jes), golf, steden en dorpjes weten ons ieder keer weer te boeien. Het huis is zeer comfortabel en gezellig. De service van Comfortvilla was gewoon super! Wij hebben eerder huizen gehuurd maar het service niveau van Comfortvilla kwamen wij niet eerder tegen. Alle lof daarvoor.


Review P-450, July 2012, Fam. B., Utrecht, the Netherlands: 
We hebben genoten ondanks de korte vakantie. Huis was prima. Lekker dicht bij strand en restaurantjes. Veel dank. 


Review B-101, July 2012, Fam. S., Heerlen, the Netherlands:
De woning in Begur was echt helemaal goed. Prima bedden, schitterende omgeving, prachtige keuken, badkamers etc. Je moet wel bereid zijn om trappen te lopen, aangezien de tuin een niveau lager ligt dan de woning.


Review B-116, July 2012, Fam. T., Breda, the Netherlands:
Bedankt voor een heerlijke vakantie! De woning voldeed ruimschoots aan alle verwachtingen die waren gewekt op de website, dat hebben we wel eens anders gezien. De woning is prettig ingericht, ruim en alles was goed schoon. De tuin is natuurlijk heerlijk, zwembad goed onderhouden en het uitzicht met zonsondergang maakte het af. Tot volgend jaar!


Review B-111, July 2012, Fam. Van L., Voorburg, the Netherlands:
Het was weer heel vertrouwd. We komen immers al zo lang in Begur. En ook B-111 waar we eerder verbleven zijn, was prima in orde. We hebben genoten! Iets om met veel plezier op terug te kijken en naar terug te komen.
Alles via Comfortvilla prima geregeld. Waarvoor dank!


Review B-080, June 2012, Fam. Van der W., Capelle a/d Ijssel, the Netherlands:
Wederom hebben we genoten van de service van jullie en de locatie/omgeving. Alles tot in de puntjes verzorgd snel en goed! Kortom SUPER. Volhouden zo en we boeken zeker weer een keer via jullie.


Review Fon-101, June 2012, Fam. G., Amsterdam, the Netherlands:
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service door Comfortvilla. In alle opzichten prima. Het huis was helemaal onze smaak ook de ligging was voor ons perfect. Veel dank want mede dankzij jullie inzet hebben wij kunnen genieten van een ontspannen vakantie in een prachtig huis in een rustige omgeving. Ook namens onze mede vakantiegangers en hond.


Review B-530, June 2012, Fam. Van L., Heemstede, the Netherlands:
Onze vakantie was formidabel en we hebben ten zeerste genoten. De accomodatie was wat we er van verwacht hadden en alles was tot in de puntjes verzorgd. De omgeving is rustig te noemen en dat was ook ons uitgangspunt toen we de vakantie bij U boekten. De service in Begur is perfect en de dame die ons aanspreekpunt was is een zeer gedreven persoon, zeer vriendelijk en uiterst hulpvaardig. Het is zeer zeker niet de laatste keer dat U ons als klant hebt en we zijn al (heel stiekum) aan het kijken voor volgend jaar.


Review B-515, June 2012, Fam. B., Berkel en Rodenrijs, the Netherlands:
Wij hebben een schitterende vakantie gehad! Alles klopte gewoon en is naar wens geweest. Het huis was erg mooi en de omgeving ook. Mijn aanvullende vragen zijn door jou heel snel beantwoord, je dienstverlening vanaf het moment van bevestiging ging ook heel spoedig. De Spaanse kantoor is even langs gekomen, maar wij waren even de deur uit. Daarna hebben ze gebeld om te kijken of alles naar wens was.


Review B-132, June 2012, Fam. K., Arnhem, the Netherlands: 
We hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij Comfortvilla!
Ik heb vooraf al aangegeven dat ik bijzonder te spreken ben over jullie service en die mening is ongewijzigd gebleven. Het was een prachtig huis en de foto's als bewijs op de site gaven een reeel beeld.


Review B-111, June 2012, Fam. L., Oisterwijk, the Netherlands:
We zijn afgelopen zaterdag teruggekomen van 3 weken Begur ( B 111  & B 601) en wilden je nog even laten weten dat we een heerlijke vakantie hebben gehad. De huizen waren prima, met een fantastisch uitzicht en Begur en omgeving waren erg mooi. We zijn ook zeer tevreden over de service van jullie organisatie, alles was keurig geregeld. Bedankt daarvoor!


Review B-221, May 2012, Fam. V., Amsterdam, the Netherlands:
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in villa B-221 in Begur. Een heerlijk huis! De service van comfortvilla was ook erg goed. Prachtige omgeving!


Review B-136, May 2012, Fam. Van D., Papendrecht, the Netherlands: 

Ik heb bij vertrek een enquetreformulier ingevuld/afgegeven met in feite niets dan lof. Wij waren  uitermate tevreden en hebben ook mede dankzij het fraaie weer volop genoten. Zeker een herhaling waard. Het heeft ons aan niets ontbroken. Dank voor de service en misschien tot de volgende keer.


Review B-560, September 2011, Fam. de W., Huizen, the Netherlands:

Ik wil je even laten weten dat we een hele fijne vakantie hebben gehad met zowel heen als terug een voorspoedige reis. De villa is ons uitstekend bevallen en de omgeving rond Begur is prachtig, maar dat wisten wij al want het was voor ons nu de derde keer dat we hier geweest zijn. Er bestaat zeker een grote kans dat wij in de toekomst weer die kant op zullen gaan en we hopen dan weer gebruik te kunnen maken van jullie service!


Review B-125, July 2011, Fam. De C., Belgium:
Wij hebben een fantastische vakantie achter de rug op een werkelijke toplokatie!! Het welkomstpakket was zeer aangenaam. Alles was zeer netjes bij aankomst, de bedden waren mooi opgemaakt en het linnen geurde ongelofelijk fris en lekker!! Ook na de eerste week is de ons beloofde vervang-linnenset aangeleverd. Proficiat met de goede service! 


Review B-515, July 2011, Fam. De G., the Netherlands:
We hebben een heerlijke week gehad in Begur, en alles was prima verzorgd en geregeld zoals gehoopt. Ontvangst op uw kantoor als in het huis was goed, en de vakantie is verlopen zoals je vooraf altijd hoopt. We zullen zeker nogmaals gebruik maken van uw services.

Review B-525, June 2011, Fam. Van der H., the Netherlands:
Wij hebben een prima vakantie gehad in deze mooie villa en de lokale service van jullie hostess was zeer naar behoren. Indien het zo uitkomt zullen wij weer graag gebruik maken van de service van Comfortvilla.
 

Review B-108, June 2010, Fam. Van E., the Netherlands:
Beste Comfortvilla, wij hebben het prima naar ons zin gehad in woning B-108, zowel huis als omgeving als de service van jullie kantoor ter plaatse. 
 

Review B-080. August 2009, Fam. De L., Apeldoorn, the Netherlands:
Net terug van een heerlijke vakantie in Begur. We hebben een perfecte vakantie gehad. Het was echt geweldig en ook ging het contact bij een paar kleine probleempjes met jullie kantoor prima. De dame van kantoor is vriendelijk en behulpzaam en ook de klusjesman spreekt perfect engels en zeer vriendelijk en correct. Het huis was prima en de tuin met het zwembad is echt perfect. 


Review B-560, August 2009, Fam.  O., UK (vertaald met Google Translate):

Bedankt voor een geweldig verblijf in uw prachtige villa. We zouden het geweldig!

Review B-560, July 2009, Fam. G., Apeldoorn, the Netherlands.

Wat een geweldige villa was dit! We voelde ons echt koninklijk. De woning heeft alles: van binnen ruim, een geweldig overdekt terras op woonkamerniveau, zwembad enorm, zeezicht prachtig, optimale privacy en rust, precies wat we zochten. Jullie hebben niets teveel gezegd vooraf. Bedankt en tot volgend jaar!



Vakantiehuizen in Spanje

Meld je aan voor de nieuwsbrief!